今夜 可否擁你入懷 第3集

【片源一】

watch video on DM

今夜 可否擁你入懷

相關新聞

当年以《恶作剧之吻》爆红矢作穗香新剧卷入五角恋  矢作穗香今年才21岁,未来演艺道路还很长,对于以后最想演什么角色,她回答:“我想扮演跟我性格完全相反的角色。以前我一直饰演自己熟悉的角色,现在想尝试完全不同的人物,看看自己到底有什么变化。” 《今夜,可否拥你入 ... 联合早报 (2018/09/29 7:35)

【短片】查許智峯取政府手機警方入立法會蒐證  民主黨立法會議員許智峯,星期二(24日)晚在立法會會議室外,涉嫌奪走一名政府女職員手機,當事人其後報警。港島總區刑事偵緝約8名警員,今晚約7時左右赴立法會調查,為時近個半小時。 警員先到大樓二樓、即事發會議室所屬樓層的升降機大堂拍照。其間翻開 ... 明報新聞網 (新聞發布) (2018/04/25 20:44)

【仲唔入嚟學嘢】岑麗香教你做女神  喺新劇《為食神探》度,有齊內在美同外在美嘅香香,喺今晚嘅港姐活動,就完全身體力行教咗大家點樣做一個女神。首先,香香梳咗個好靚嘅復古頭,加埋對超大兼超搶眼嘅耳環,令到佢嘅艷光即刻出晒嚟。加上香香由頭到尾都係用碎步行,就算上落樓梯,都唔會流露 ... on.cc東網 (2016/09/11 22:16)

問答騷港女格張寶兒鍾意Bob吸金力強  港姐進行最觸目的泳衣環節,十位佳麗身穿三點式大晒身材,並接受司儀的考驗,但多條問題都顯露她們港女一面。其中3號張寶兒(Bowie)要Bob(林盛斌)將其物業加上她的名字,Bob寸她說:「唔通我有幾千萬,又要分畀你?」貪錢港女上身的Bowie笑晒說:「如果係,梗 ... on.cc東網 (2016/09/11 22:16)

花旦玩自拍鬥事業線最強  今晚係一年一度嘅香港小姐競選決賽,亮點固然之係一班港姐,不過大家唔好以為只係得港姐睇,原來一班無綫花旦分分鐘仲搶鏡! 好似「咪神」陳庭欣咁,啱啱就喺微博晒出一張同張曦雯嘅合照,有靚樣睇就基本,嗰條事業線先係重點,大家以為張曦雯嗰條三吋事業線 ... on.cc東網 (2016/09/11 21:47)

黃鍶雅拋胸呻壓力大:不能常受打擊  應屆港姐還未正式入圍前不時上載性感水着照,吸引不少網民追看,入圍後反而明顯地收斂了,只是有時候會上載受訓期間的花絮照出來。 最近「翻版高海寧」黃鍶雅日前上載了低胸照,更留言表示要做好自己和聆聽自己的聲音,不能經常受其他人的意見打撃,看來她 ... on.cc東網 (2016/08/10 23:17)

港姐:馮盈盈唔逼男友投票畀自己  《2016香港小姐競選》候選佳麗馮盈盈到九龍灣展貿出席宣傳活動,被問到會否叫男友投自己票,她說:「佢的確有好多佢欣賞嘅佳麗,我就衷心希望大家投我,不過投票係自由嘅。(身為校花信心大?)我唔覺自己係校花,同學都唔會咁稱呼我,因為校花係另有一位同學。 on.cc東網 (2016/08/04 18:17)

破格創新!宮雪花47歲選亞姐  超過30年歷史的亞洲小姐競選於1985年首辦,首屆亞姐冠軍為黎燕珊。多年來亞姐為娛樂圈注入新血,不少女星更成為經典包括利智、葉玉卿、萬綺雯、伍詠薇及羅霖等。為對撼香港小姐,亞姐打破本地選美常規,於1995 年不設年齡限制,當年宮雪花以47歲之齡參選, ... on.cc東網 (2016/03/24 0:31)

傷勢惡化?王浩信爆頭戴氧氣罩嚇親網民  王浩信突然晒出一張戴住氧氣罩,個頭又縛住染血繃帶嘅自拍,令網民們嚇到個心都離一離! 1/4. 藝人王浩信(Vincent)近日於拍攝劇集《致命復活》撞車戲時意外受傷,不時亦會於微博定期晒出自拍報告病況嘅佢,情況明明已見好轉,但今日佢就晒出一張戴住氧氣罩, ... on.cc東網 (2016/03/01 20:46)